30 Aralık 2007 Pazar

Devekuslari

iki deve kusu kabilesi buyuk bir meydanda savasacaklarmis,ilk gelen kabile alanda beklerken kabile reisi bir askeri cagirip
-bak bakalim su tepeden dusman kabile geliyor mu?
Asker kosarak tepeye cikmis ve ne gorsun,rakip kabile en az bes misli kalabalik,kosarak reisin yanina gitmis ve:
-reisim reisim geliyorlar ama bizden cok kalabaliklar.
reisi almis bir telas ve panikle haykirmis:
-cabuk saklanin!bunu duyan devekuslari baslarini kuma gommusler.Bir kac dakika sonra rakip kabile gelmis ve reisleri yanindakilere donup:
-ibnelerrrrr ! korkup kacmis.

Kediler

Adamın bitanesi çarşıda gezerken dişi birkedi yovrusunu yerde boylu boyunca yatarken görüyor ve onu alıp hemen veterinere götürüyor. veteriner "kedinin tedavisini bitirdikden sonra adama dönüp,cok degerli bir kedi oldugunu söylüyor.Bunun üzerine adam alıp kediyi hemen eve getiriyor.Tabi malum mart ayı geldiginde kedi başlıyor miyavlamaya.Adam gün içerisinde dışarı çıkartamıyor korkuyor kedinin sokak kedileriyle birlikte olmasından.Birgün arkadaşı adamın budurumunu duyar ve telefon açar,okadar üzülme bendede birtane kedi var ama ben gönül rahatlıgıyla dışarı salıyorum der. Bunun üzerine adam hemen sorar peki ama nasıl.Kedinin *ütüne benzin sürüyorum böylece erkek kediler yaklaşmıyorlar.Adam arkadaşının önerisinin dogrulugundan emen olmasada yapacagı başka birşey olmadıgından benzin sürer ve kediyi salar dışarı.1gün kedi eve geldiginde kedinin normal oldugunu gören adam mutlu olur 2 3 4 5 6 7derken kedi birgün eve gelmez adam meraktan heryeri arar tam bu sırada eve oglu gelir adam ogluna sorar kediyi gördünmü evet der ner de gördün niye alıp getirmedin der .oglunun cevabı aynen şöyle olur baba bizim kedinin benzini bitmiş diger kediler itekliye itekliye getiriyorlar der.........

Goril

İngiltere´de bir hayvanat bahçesinde soyları tükenmekte olan bir çift goril kalmış. İnsanlar bunları çiftleştirip soylarını kurtarmaya çalışıyorlarmış ki erkek goril birden ölmüş. Ortalık birbirine girmiş. Gazetelere ilanlar verilmiş ve dişi gorile bir eş bulana büyük ödüller vaad edilmiş. Kimsenin elinden bir şey gelmiyormuş. Herkes çaresiz çaresiz otururken bir Türk çıkmış ve bu işi halledeceğini ancak 50 bin dolar istediğini söylemiş. Hemen kabul etmişler.

Türk uçağa atlamış önce İstanbul'a sonra da Ankara'ya gelmiş. Ankara´da otobüse binmiş Pozantı yolu üzerinde bir kahvede inmiş. Kahveye girmiş bakmış, bir sürü kamyon şoförü oturuyor. Hepsine şöyle bir alıcı gözüyle baktıktan sonra bir tanesine "Sen gel" demiş. Adam gelmiş. Bizimki de ona durumu anlatmış. Böyle böyle bir durum olduğunu, gorile bir eş aradığını ve adamın bu iş için çok uygun olduğunu ve bunun bedelinin de 40 bin dolar olduğunu söylemiş.

Kamyoncu düşünmek için 1 saat mühlet istemiş. 1 saat sonra dönmüş ve demiş ki :

"Tamam kabul ediyorum ama 3 şartım var.

1) Hayvanı dudaklarından öpmem.

2) Dogacak çocuk erkek olursa babamın adını koyarım.

3) 40 bin dolarım yok. Taksit taksit öderim."

Goremedim abi

Yalnizliktan bunalan adam papağan marketine gider. En güzel papağan en ucuzudur.
Papağana sorar:
-Neden bu kadar ucuzsun?
-Görmüyormusun abi benim ayaklarim yok! der papagan.
-Peki nasil tünekte duruyosun???
-Pipimi doluyorum abi der papagan. Adam papagani eve götürür. Ertesi gün eve geldiginde
Papagan:
-Abi kiz arkadasin postaciya kapiyi açti
Adam:
-E ne olacak onlar tanisirlar.
Papagan:
-Adam içeri girer girmez kizin bluzunun dügmelerini açti!
Adam:
-Sonra nooldu!!!!!!!
Papagan:
-Göremedim abi tünekten düsmüsüm!

Hizli Medya

Aslanı ağacın dibinde uyurken gören maymun "Hayatımda hiç aslan becermedim, acaba nasıl olur ki" diye içinden geçirmişti bunları düşünürken eline geçirdiği bir hindistancevizini aslanın kafasına fırlatmış, aslanın bayıldığından iyice emin olduktan sonra ha babam de babam işe koyulmuştu fakat tam iş bitmek üzereyken aslan uyanmış ve maymunu kovalamaya başlamıştı. Aslanın önünden can havliyle kaçan maymun kendini yol üstündeki bir bara zor atmıştı. Hemen bir tabureye oturup eline bir gazete alıp okuyormuş numarasıyla kendisini sakladı. Maymunun arkasından nefes nefese bara giren aslan,
- Buralarda bir maymun gördünüz mü ? diye bağırdı. Kafasını gazeteden kaldırmayan maymun,
- Aslanı beceren maymunu mu arıyorsun ? diye sorunca aslan :
- Vay be, şu medyaya bak ne kadarda çabuk duyulmuş.

Fikrinin Papagani

Kadının biri fikri isminde birinin pet shop una gitmiş ve bir papağan istemiş. Fikri hemen buyurun hanımefendi bu papağan essizdir der ve papağanı kadına satar. Aradan bir hafta geçer ve kadın bir aksam erkek arkadaşıyla eve gelir adam kadının arkadaşıdır. Neyse bunlar salona girerler ve papağan baslar konuşmaya:
- hoş geldin .rospu
- hoş geldin .rospu demeye.
Kadın çok utanır bu durumdan ertesi gün hemen pet shopa gider ve olanları anlatır. Fikri tamam efendim ben bunu adam ederim der ve kadına bir hafta sonra gelmesini söyler.
Fikri papağana sorar:
- kadın eve biriyle geldiğinde ne diyeceksin
papağan:
- hoş geldin .rospu
Fikri tekrar sorar papağan yine aynı cevabı verir, fikri buna kızar ve su ısıtır. Papağanın o lafı her söyleyişinde papağanı daldırır kaynar suyun içine. Papağanı en sonunda hoş geldiniz efendim demesini öğretir.
Aradan 1hafta geçer ve kadın papağanı almaya gelir. Fikri papağanı eğirttiğini söyler. Kadın buna inanmaz fikrininde eve gelmesini ister. Eve giderler kadın papağana sorar:
- ben eve bir erkek arkadaşımla gelsen ne diyeceksin.
Papağan:
- hoş geldiniz efendim.
Kadın tekrar sorar:
- peki iki erkekle gelsen ne diyeceksin
Papağan tekrar:
- hoş geldiniz efendim.
kadın yine sorar:
- peki üç erkekle gelsem
Papağan yine:
- hoş geldiniz efendim.
kadın yine sorar:
- peki dört erkekle gelsem
Papağan bu sefer:
-Fikri suyu ısıt bu karı azdı.

Nereyi Aradin

adamın birinin evine bir gün 3.5 milyar telefon faturasi gelmiş... Adam duruma sasirmis böyle birseyin olamayacagini düsünmüs ve faturanın dökümünü istemis. Bir de bakmis ki hep kendi arkadaslarinin numaralari fakat hep gece yarisi aranmis. Adam iyice hayrete düsmüs o sırada gözüne papagani ilismis. "Yok" demis kendi kendine o yapmamistir heralde. sonradan düsünmüski neden olmasin gece kalkip kontrol edeyim en iyisi demis. Gece kalkmis bir de ne görsün papagan almıs ahizeyi acmıs rehberi telefonun tuslarini gagaliyo... Gitmis hemen yakalamıs hayvani kanatlarından duvara carmiha gerilmis gibi civilemis... Sonrada "bir hafta burda bole kalda gör ebenin a..ni demis. Hayvan orda dururken bide bakmis karsisında Hz. isa'n1n carmihtaki heykelcigi Duruyor... Sormus "abi sen ne kadardir carmihtasin" diye. O da "asagi yukari 2000 yil diye cevaplamis. Papagan:
"oha a..na koyim nereyi aradın sen okadar"

Madem Ucmayi bilmiyordun

Kartal ile eşek, uçak yolculugundadir..
Kartal hostesi cagirir ve :
- Bana bir bardak su
Hostes suyu getirince kartal:
- vazgectim, der ve suyu almaz
eşek hemen sorar :
- neden boyle yaptin ?
- hiiiccc ib**lik olsun, der kartal
bes dakika sonra kartal hostesi cagirir ve yine su ister.. hostes suyu getirir yine, ve kartal tekrar vazgectim diyerek almaz suyu..
eşek yine sorar niye böyle yaptin diye.. kartal cevap verir :
- hiicc ib**lik olsun
bu olaylar tekrar tekrar gerceklesir..
en sonunda bizim eşek dayanamaz ve o da su ister hostesten.. su gelir ve eşek vazgectim diye suyu geri gonderir..
artik daral gelen hostes durumu kaptana aciklayinca, kaptan ikisinin de ucaktan atilmasini soyler.. kartal ve esegi ucaktan atarlar.. havadayken kartal eşege sorar :
- niye yaptin boyle ?
- ib**lik olsun diye
kartal sakince cevap verir :
- madem ucmayi bilmiyordun niye ibnelik yaparsin

Dusunce Sucu

Siyasi toplantıların yapıldığı bir salonda güzel bir papağan dururmuş. Bu salonda her salı önce sağ görüşlülerin sonra sol görüşlerinin toplantısı olurmuş. Papağan sağ görüşlüler geldiğinde allahu ekber nidalarıyla bağrıp. "kahrolsun kominizm" dermiş.
Sol görüşlülerin toplantısında ise "yaşasın Lenin yaşasın kominizm diye bağırırmış.
Bir salı toplantı saatleri değişmiş. Tabi bundan haberi olmayan papağan aynı şekilde bağırmış ve tepki toplamış. Ceza olarak onu tavuklarla bir kümese koymuşlar. Tavuklar gıdaklayarak papağanla alay ediyorlarmış. Papağanda dayanamayıp şunu demiş.
-susun be ! ben sizin gibi hayat kadinligindan değil düşünce suçundan yatıyorum.

Tavsan genelevde

Bir gün ormana bir genelev açılır. Ordan geçen bir tavşan hoşuna gider ve içeri girer. Ancak cebindeki para ile ancak bir yılan ile birlikte olabilir. Niyet etti bi kere razı olur ve yılanla bir odaya geçerler,sevişmeye başlarlar. Biraz zaman geçince yılan tavşanı yemeyi planlar. Yesem mi yemesem mi derken dayanamaz ve tavşanı bir anda yutar. Sonra düşünür taşınır ve işinden olacağını anlayınca tavşanı tekrar çıkarır ağzından. Tavşanın nefesi kesilmiştir ve mosmor olmuş. Nefes nefese kalmış ve biraz kendine gelince yılan döner ve:
*MINA KODUĞUM NE BİÇİM AĞZINA ALIYORSUN ÖYLE.

Ormanlarin Krali

ormanın kralı olan aslan akşam yatakdaki karısıyla sevişmek ister karısıda olmaz der ve ikiside uykuya dalarlar
bunlari titizlikle izleyen tilki yataktaki aslanın karısının arkadan işini bitirir 10dk. sonra uyanan aslan hala karısıyla sevişmek ister kız zilli nevar bikere versen der karısıda ulan it daha on dakka önce yaptınya der aslan walla ben yapmadım derve sabah bütün ormanı iştimaya toplar
ulan akşam benimkarıyı kim s*kti çıksın ortaya der kimseden ses seda çıkmaz çalıların arasındaki tilki hemen koşup çakalı uyandırır çakal kardeş çakal kerdeş kalk çakal yarı uykulu yarı uyanık bir vaziyette uyanır nevarlan der tilkiye çakal kardeş aslan ormana müdür arıyor gitte sen older
buarada aslan bagırıyrmuş kimise erkekce çıksın diye çakal ellerini gösüne vurarak benim benim diyerek aslanın yanına varmış aslan gel gel demiş çakalı çalıların arkasındaki derenin kenarında iyicece *ikip dereye atmış.
yürüyemez halde dereden çıkan çakal ayagının bir bitarafta biri bitarafda yürümeye çalışıyormuşki o arada tilki bagırmış ooo çakal kardeş bakıyorumda müdür olalı yürüyüşünbile deyişmiş demiş

Deli Dana

Bir hanım TV programcısı deli dana hastalığı hakkında program
yapmaktadır.
Bir çiftçiye sorar:
-İyi günler, deli dana hastalığının sebebini araştırmak için buradayız.Bu hastalığın sebebi sizce ne olabilir?
Çiftçi cevap verir:
-Biliyorsunuz hanımefendi, boğalar danaları senede bir defa becerirler.
Programcı kadın biraz şaşırır ve:
-Evet beyefendi bunu bilmiyorduk, ancak bu durumla deli dana hastalığı arasında nasıl bir bağ olabilir?
Çiftçi kadına bakar ve:
-Biliyorsunuz , bir de biz danaları günde 4 defa sağarız.
Programcı kadın biraz kızar ve:
-Evet, ama bütün bunların konumuzla ne ilgisi var?
Çiftçi:
-Konuya geliyorum efendim, der ve "Biri sizin de göğuslerinizle günde 4 defa oynasa ve senede bir defa birlikte olsa, siz ne olurdunuz?"

Tavsanin Cesareti

Bir gün ormanlar kralı aslan bütün hayvanları toplamış bi konuşma yapıyomuş konuşmanın en önemli yerinde hayvanlardan biri ossurmuş.Aslan kükreyerek kim ossurdu lan demiş.Tabi hiç birinde ses yok.Meğerse tavşan ossurmuş.Hiç kimseye çaktırmadan aradan sıvışmış.Koca dağları aşmış ovaları geçmiş büyük bi gölden geçmiş ve evine varmış.Kapının arkasına dolabı sandalyeyi ne bulduysa dayamış ve masanın başına gelmiş.Elini masaya vurarak ben ossurdum lann ! demiş.

Kor ile kopegi

Bir gün bir kör köpeğiyle birlikte sokakta dolaşıyormuş,köpek çişinin geldiğini anlayınca sahibi olan körün paçasına işeyivermiş,bu arada bu olup bitenleri sokağın karşı tarafındaki bir adamda seyrediyormuş,kör paçasındaki ıslaklığı hisstemiş ve bunun üzerine paçasını bir kaç kere sallamış.Daha sonra cebinden bir köpek bisküvisi alıp köpeğe vermek üzereymişki sokağın karşısındaki adam gelip;
-"Ya kardeşim tamam en iyi dostun köpek olabilir ama yeri geldiğinde cezalandırmayı bileceksin,oysa sen köpeği bisküvi vererek ödüllendiriyosun,daha böyle davranmaya devam edersen bu köpek daha çoook paçana işer"demiş

Kör adam gülümseyerek;
"yaw kardeşim ödüllendirdiğimi nereden çıkardın?"demiş
Adam-"Ama bisküvi verdin!"diye yanıtlamış.
Bunun üzerine kör adam "ben bisküviyi köpeğin ağzını bulmak için veriyorum,yoksa kıçını nasıl bulup tekme atarım?"demiş...

La Fontaine

Karinca yaz boyunca calisirken agustos bocegi saz calmis. Bilirsiniz hikayeyi. Tabi kis gelmis, karinca sicacik evinde afiyet icinde yasiyorken bir gun kapisi calmis. Bakmis agustos bocegi.
Tamam demis, yaz boyunca saz caldin simdi ac kaldin ve benden yemek istemeye geldini degil mi? Saz calacagina biraz calismis olsaydin boyle ac kalmazdin demis.
Agustos bocegi de "yo.yanlis anladin demis. Biz yaz boyunca saz calinca ayiptir soylemesi biraz para yaptik da demis. Hatta meshur da oldum, simdi Avrupa turnesine cikiyorum. Belki oralardan istedigin birseyler vardir, diye sormaya geldim" demis.
Karinca bir bakmis agustos boceginin hic oyle ac bir hali yok.
Uzerinde bir kurk var, arkada da kocaman bir limuzin, onunde soforu ile onu bekliyor.
"yok, birşey istemiyorum" demis. "Ama Fransa'ya uğrayacaksin değil mi?"
Agustos bocegi de "evet" demis.
"iyi o zaman" demis, karinca "Parise gidince orada La Fontaine
diye bir ib.e var, onun yuzune bir tukur benim icin, oldu mu?"

Sadik

Bir avcı diğerine sordu:
Köpeğinizi satın almak istiyorum ama sadık mıdır?
-Hem de fazlasıyla sadık. Size bu konuda yüzde 100 garanti verebilirim.
-Nasıl bu kadar emin olabilirsiniz?
Şimdiye kadar 5 kere sattım. Her seferinde de geri geldi.

Horozlar

iki horoz bir evin mutfağına girmişler. biri çöplüğünü biride buzdolabını karıştırmaya kopyulmuşlar. buzdolabını karıştıran horoz bir yemek tarifi kitabı bulmuş. kızartmalar bölümünü açmış ve bir tavuk resmi görmüş. arkadaşına:
- gel lan gel porno dergi buldum demiş........

Esek

bir gün eşşek ve aslan bir yolculuga cıkar
uzun bir süre gittikten sonra akşam olur ve hava soğumaya başlar
bunun uzerıne aslan eşşege derki; eşek kardeş ben üşüdüm sende üşüdün mü? eşek cevap verir; ben de üşüdüm aslan kardeş der aslan biraz düşünür ısınmanın yollarını arar ve sonun da bulur
eşek kardeş ilk başta sen domal ben s*keyim ben ısınınca da sen s*kersin demiş
bu fikir eşşegin aklına yatmış ve pozisyona geçmiş
aslan işe başlamiş aradan 1 saat geçmiş eşşek sormuş; ısındınmı aslan kardes, aslan da; ısındım eşşek kardes demiş bunun üzerıne sıra eşeğe gelmiş aslan pozisyona geçmiş eşşek işe başlamiş 1 saat geçmiş 2 saat geçmiş
eşek dayanamamiş ve aslana demişki; aslan bunun tadı boyle cıkmıyor dönde bide öpuşelim demiş bunun üzerıne aslan ;
boynumu bi cevire bilsem senin ananı s.kecem zaten

Yenisin Herhalde

Bir gün bir tavşan kerhaneye gitmiş. İçeri bir bakmış bütün hepsi tavşan içerdekilerin. Artık yeni arayışlar içine girmek istemiş. Sonunda bir yılan bulmuş. Anlaşmışlar, ama yılanın karnı acıkmış.Tam icraata geçeceklerken yılan bizim tavşanı yemiş. Sonra kendi kendine düşünmüş
-"Ulan ben bunu yedim ama ya yanlış anlaşılıp kimse gelmezse bana" sonra pişman olup bizim tavşanı kusarak çıkarmış. Tavşan sonra sormuş
-"Sen yenisin heralde",Yılan
-"Yoo nerden çıkardın?" tavşan
-"Böyle ağıza mı alınır ....mına koyyim? "

Tatli Corba

Bir adam kahvaltı yerine gidip bir tas çorba ister.
çorba gelmeyince yan masadaki adamın çorbasını alır.bitirmeye çalışırken içinden büyük bir sinek çıkar ve yediklerini geri kusar çorbanın sahibi onu görür ve der ki;
yoksa sendemi gördün o SİNEĞİ.